Dekbedovertrekken van hotelkwaliteit: een vleugje luxe

Dekbedovertrekken van hotelkwaliteit: een vleugje luxe

In de hospitalitysector draait alles om een onvergetelijke gastervaring. Elk detail telt, van de inrichting van de kamers tot de kwaliteit van het beddengoed. Hoogwaardige dekbedovertrekken van hotelkwaliteit die perfect aansluiten bij de sfeer en uitstraling van je hotel of B&B zijn dan ook een onmisbare finishing touch.

Bekijk onze dekbedovertrekken van hotelkwaliteit 

Hotelkwaliteit dekbedovertrekken: onze materialen

Bij Casilin bieden we een uitgebreid assortiment aan hotelkwaliteit dekbedovertrekken, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten in de hospitality-sector. 

Ontdek onze verschillende soorten high-end dekbedovertrekken:

Tetra katoen

Ons 100% tetra katoenen dekbedovertrek is een ideale match voor de zomermaanden. Het voelt heerlijk zacht en fris aan, perfect voor warmere nachten. Met een nonchalante uitstraling voegt dit dekbedovertrek een ontspannen sfeer toe aan de look & feel van je zaak.

Gemaakt van hoogwaardig katoen in Portugal, biedt dit dekbedovertrek niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het wordt geleverd met kussenslopen voor een complete look.

Geniet van het gemak van deze dekbedovertrek, want het is strijkvrij en wasbaar op 40°C. Met een instopstrook met flessenhals is het ook praktisch in gebruik. Verwen je gasten met luxe en comfort voor een goede nachtrust, elke zomeravond opnieuw.

Verkrijgbaar in:


Washed linnen

Ontdek het ultieme comfort met ons 100% linnen dekbedovertrek, behandeld met een speciale pre-washed techniek voor een zachte touch en een subtiele vintage uitstraling. Gemaakt van premium kwaliteit Europees linnen, geweven in Italië, biedt deze dekbedovertrek een luxueuze ervaring die alleen linnen biedt.

Linnen is natuurlijk ademend en voelt altijd fris aan voor een heerlijke nachtrust van je gasten. Bovendien wordt het met elke wasbeurt zachter, waardoor het alleen maar beter voelt met de tijd.

Met een instopstrook met flessenhals en kussenslopen met een minivolant van 1,5 cm, is dit dekbedovertrek niet alleen prachtig in design, maar ook praktisch in gebruik. 

Verkrijgbaar in:

Washed percale

Ervaar ultieme slaapluxe met onze 100% percale katoenen dekbedovertrek.

De speciale pre-washed behandeling geeft de stof een onweerstaanbaar zachte touch en een unieke, licht gekreukte vintagelook. De ademende katoen voelt fris en comfortabel aan. Perfect voor een deugddoende nachtrust van je gasten.

Dit dekbedovertrek is gemaakt in Italië en afgewerkt met een elegante instopstrook met flessenhals. De kussenslopen hebben een subtiel volantje van 1,5 cm voor een extra touch of luxe.

Het onderhoud is bovendien eenvoudig. Deze dekbedovertrek is strijkvrij en was je op 40°C.

Verkrijgbaar in:

Washed cotton

Deze dekbedovertrekken, gemaakt van 100% katoen, zijn behandeld met een speciale pre-washed techniek voor een zachte touch en een licht gekreukte vintage uitstraling.

Gemaakt in Italië van hoogwaardig katoen, biedt deze dekbedovertrek luxe én duurzaamheid. Het ingeweven blauwe streepje voegt een subtiele en verfijnde toets toe aan het design.

Met een instopstrook met flessenhals blijft de dekbedovertrek netjes op zijn plaats. Bovendien is hij strijkvrij en wasbaar op 40°C voor een optimale onderhoudsvriendelijkheid.

Geniet van de ademende en frisse eigenschappen van deze stof, die met elke wasbeurt steeds zachter wordt. Compleet met kussenslopen met een minivolant van 1,5 cm voor een perfecte afwerking. Upgrade je gastenvertrek met dit prachtige dekbedovertrek voor een goede nachtrust in stijl.

Verkrijgbaar in

Satijnkatoen

Geniet van ultiem comfort en een vleugje luxe met dit prachtige dekbedovertrek, vervaardigd uit fijn geweven katoensatijn. 

De subtiel glanzende stof voelt zijdezacht aan en zorgt voor een heerlijke nachtrust. Met een threadcount van 300TC en een dubbele stikking rondom is deze dekbedovertrek van de hoogste kwaliteit. Compleet met kussenslopen, geeft dit setje de perfecte finishing touch voor een luxueuze gastervaring.

Verkrijgbaar in

Percale katoen

Creëer een oase van luxe en comfort in je slaapkamer met deze prachtige dekbedovertrek van hotelkwaliteit. Vervaardigd uit 100% percale katoen, biedt deze overtrek een uitzonderlijke zachtheid en ademend vermogen voor een heerlijke nachtrust. 

Het verfijnde ontwerp wordt versterkt door de dubbele geborduurde bies voor een tijdloze elegantie. Afgewerkt met een instopstrook met flessenhals en inclusief bijpassende kussenslopen.

Verkrijgbaar in:

Meer informatie over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Wat Casilin-beddengoed zo bijzonder maakt

1. Designed in Belgium

    Ons bedlinnen is uitsluitend designed in Belgium. Zo verzekeren we niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de authenticiteit en innovatie die ons merk kenmerken. 

    2. Exclusief maatwerk

      In onze eigen confectieservice personaliseren we ons hotellinnen zelf. Maatwerk is één van onze services. Wens je bedlinnen in andere afmetingen dan de standaard? Dan maken we jouw bedlinnen op maat. En met onze personalisatieservices geven we alle textielproducten een persoonlijk tintje, van geborduurde logo's en initialen tot subtiel ingenaaide merklabels. 

      3. Snelle levering

        Met een uitgebreid assortiment aan maten, kleuren en stoffen in ons assortiment, hebben we voor elk wat wils. Dankzij onze royale magazijnvoorraad leveren we zelfs grote aantallen of speciale maten snel. Bovendien zorgt onze Europese productie voor een snelle en efficiënte nalevering.

        Inspiratie nodig?

        Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

        Ontvang de trendgids

        Terug naar blog