Gepersonaliseerde badjassen: de ultieme finishing touch voor je hotellinnen

Gepersonaliseerde badjassen: de ultieme finishing touch voor je hotellinnen

Een high-end hotel, knusse bed and breakfast of trendy wellnessresort? Jouw gasten verdienen alleen het beste. Gepersonaliseerde badjassen voegen dat extra vleugje exclusiviteit toe aan hun verblijf. Het gevoel van een gepersonaliseerd item draagt bij aan de luxe ervaring waar ze naar op zoek zijn.

Ontdek de te personaliseren badjassen

De charme van gepersonaliseerde badjassen

Met gepersonaliseerde badjassen voelen gasten zich direct thuis. Door het logo van jouw accommodatie op de badjassen te laten borduren, creëer je een warm en persoonlijk welkom voor elke gast.

Bovendien bieden gepersonaliseerde badjassen de perfecte gelegenheid om de merkidentiteit van jouw accommodatie te versterken. Met jouw logo subtiel geborduurd op de badjassen, zorg je voor een consistente en professionele uitstraling die bijdraagt aan de algehele merkbeleving.

CASE: Bekijk de gepersonaliseerde badjassen van Thermen Katara



De verschillende soorten Casilin-badjassen

Bij Casilin bieden we een breed scala aan hoogwaardige badjassen die je personaliseert naar jouw wensen. Van klassieke katoenen badjassen en fleece-opties tot wafelkatoen en badstofkatoen: we hebben voor elk type accommodatie en elke smaak de perfecte badjas. Geef jouw gasten de ultieme ervaring met gepersonaliseerde badjassen van Casilin. Ontdek vandaag nog onze collectie.

Bekijk de collecties

Wat Casilin-badjassen zo bijzonder maakt

1. Exclusief maatwerk

In ons eigen confectieatelier personaliseren we onze badjassen zelf. Maatwerk is één van onze services. En met onze personalisatieservices geven we alle textielproducten een persoonlijk tintje, van geborduurde logo's en initialen tot subtiel ingenaaide merklabels. 

2. Duurzame, kwaliteitsvolle stoffen

Wij werken uitsluitend met duurzame high-end materialen die heerlijk zacht aanvoelen en snel drogen. Onze badjassen zijn niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar gaan ook lang mee.

3. Snelle levering

Met een uitgebreid assortiment aan maten, kleuren en materialen bieden we voor elk wat wils. Dankzij onze ruime voorraad badjassen in het magazijn kunnen we zelfs grote hoeveelheden snel leveren. Bovendien garandeert onze Europese productie een snelle en efficiënte nalevering van bestellingen.

Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

 

Terug naar blog