Bed- en badlinnen voor B&B - Fox-House

Bed- en badlinnen voor B&B - Fox-House

Voor een bed and breakfast zijn kwaliteitsvol bad- en slaapkamerlinnen een must. Het is niet alleen bepalend voor de sfeer en de uitstraling van een kamer, ook voor het comfort van gasten is het juiste linnen een doorslaggevende factor.

 

B&B Fox-House: helemaal tot rust komen

In september 2018 opende de familie Devos hun B&B Fox-House in Zingem. Deze charmante bed & breakfast wordt omgeven door natuur.

 

Met als sleutelwoorden ‘kwaliteitsvol linnen’ en ‘B&B’, kwam Isabelle als vanzelf terecht bij Ourson. Een bezoekje aan de toonzaal in Waasmunster overtuigde al snel: de presentatie en het gevoel zaten meteen helemaal goed.

“Het viel meteen op dat Ourson de wereld van B&B’s door en door kent, waardoor ze met de nodige kennis van zaken de juiste producten kunnen adviseren,” vertelt oprichtster Isabelle Devos, “Het plaatje klopt al snel.”

Dat het stijlvolle kwaliteitslinnen van Ourson niet mocht ontbreken in de kamers van Fox-House, was al snel duidelijk. “Het beeld dat ik voor ogen had, werd perfect ingevuld, tot de accenten toe. Ik was meteen overtuigd. Dankzij de vriendelijke mensen van Ourson was trouwens niet alleen het kiezen erg gemakkelijk, ook de levering verliep erg vlot. Zo konden we snel stappen zetten met de inrichting van onze kamers.”

Zachtheid en kwaliteit

Zowel voor de badkamers als de slaapkamers vond de familie Devos precies wat ze zocht bij Ourson. De slaapkamers werden uitgerust met bedlinnen, kussenslopen en een sfeervolle sprei; de badkamers werden voorzien van zachte badmatten en handdoeken uit de ruime collectie van Ourson.

 

Het resultaat? Een harmonieus en mooi passend geheel, dat op de nodige complimenten mag rekenen.

“We krijgen vaak te horen dat de lakens zeer zacht zijn en aangenaam aanvoelen om onder te slapen, dat is natuurlijk altijd leuk om te horen.”

Vandaar dus dat de familie al na enkele maanden om extra bedlinnen kwam. Het comfort van hun gasten gaat boven alles!

Stijlvol linnen op maat

"Om een frisse kamer te creëren, werd gekozen voor lichte kleuren voor het bedlinnen. Daarin verwerkten we, volledig op maat, de nodige accenten zodat het linnengoed perfect past in kader van de slaapkamerkleuren zelf."

Zo creëert de familie Devos een harmonieus geheel, waarbij het linnen volledig op maat en in functie van de rest van het interieur gekozen werd.

Terug naar blog