Casilin: groothandel voor luxe bedlinnen

Casilin: groothandel voor luxe bedlinnen

Op zoek naar een betrouwbare groothandel voor luxe bedlinnen? Bij Casilin vind je een uitgebreide collectie van hoogwaardige dekbedovertrekken, beddengoed, hoofdkussens en meer.

We bieden een uitgebreid assortiment aan luxe bedlinnen van de hoogste kwaliteit voor hotels, B&B’s, wellnessinstituten en andere horecazaken. Als toonaangevende leverancier in de branche streven we ernaar om onze hospitality-klanten te voorzien van premium producten die voldoen aan de hoogste standaarden van comfort, duurzaamheid en stijl. 

Ontdek waarom Casilin als groothandel in luxe bedlinnen de ideale partner is voor jouw zaak. 

Ontdek onze collecties luxe bedlinnen

De verschillende soorten luxe bedlinnen bij Casilin

Bij Casilin bieden we een uitgebreid assortiment aan luxe bedlinnen, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten in de hospitality-sector. 

Ontdek onze verschillende soorten luxe bedlinnen:

Wil je de verschillende mogelijkheden komen ontdekken? 

Bezoek onze showroom op afspraak

Bedlinnen op maat van jouw zaak

Met een variëteit aan stijlen, kleuren en designs zijn onze dekbedovertrekken een essentieel verlengstuk van jouw merkverhaal

Op zoek naar gepersonaliseerd bedlinnen om de puntjes op de i te zetten? Of wens je andere afmetingen die afwijken van de standaard? Casilin heeft ook een eigen confectieatelier waar we bedlinnen volledig op maat kunnen maken.

We leveren op maat gemaakt bedlinnen geleverd voor exclusieve toepassingen, zoals jachten en privéjets. Maar maatwerk stopt daar niet. We bieden ook de mogelijkheid om al ons textiel te personaliseren met een unieke touch, zoals een geborduurd logo, initialen of een subtiel ingenaaid merklabel.

We bieden ook de mogelijkheid om een extra touch toe te voegen aan de hand van een bourdon of een overlock. Het zijn net die details die een extra touch geven aan je bedlinnen.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Wat Casilin-beddengoed zo bijzonder maakt

1.Designed in Belgium

Ons bedlinnen is uitsluitend designed in Belgium. Zo verzekeren we niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de authenticiteit en innovatie die ons merk kenmerken.

2. Exclusief maatwerk

In onze eigen confectieservice personaliseren we ons hotellinnen zelf. Maatwerk is één van onze services. Wens je bedlinnen in andere afmetingen dan de standaard? Dan maken we jouw bedlinnen op maat. En met onze personalisatieservices geven we alle textielproducten een persoonlijk tintje, van geborduurde logo's en initialen tot subtiel ingenaaide merklabels.

3. Snelle levering

Met een uitgebreid assortiment aan maten, kleuren en stoffen in ons assortiment, hebben we voor elk wat wils. Dankzij onze royale magazijnvoorraad kunnen we zelfs bij grote aantallen of speciale maten snel leveren. Bovendien zorgt onze Europese productie voor een snelle en efficiënte nalevering.

 Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

Terug naar blog