Bed- en tafellinnen voor private jets

Bed- en tafellinnen voor private jets

Flying Group is de referentie in privé- en zakenvluchten. Tijdens een vlucht met een private jet kan je heerlijk rusten in een bed of genieten van een lekkere maaltijd. Niet in het minst spelen comfort en luxe hierin een belangrijke factor.

Flying group koos daarom voor bed- en tafellinnen van Casilin.

Specifieke vereisten voor linnen aan boord van een vliegtuig 

De afmetingen en vormen van meubels in een vliegtuig zijn niet standaard.  Daarom ging Flying Group op zoek naar kwalitatief linnen op maat.

Hoe ons linnen hen overtuigde? Doordat het perfect kon voldoen aan hun specifieke wensen: maatwerk, personalisatie en onderhoudsgemak.

Maatwerk

Op de jets van Flying Group kunnen de zetels omgebouwd worden tot bed, zodat de reiziger van een aangename nachtrust kan genieten. Kwalitatief en aangenaam bedlinnen is hier natuurlijk cruciaal.

Niet zo eenvoudig te vinden, aangezien de zetelbedden om specifieke maten van lakens vragen. Voor ons naai-atelier was dit echter geen probleem. Zo werd het linnen volledig op maat geconfectioneerd, voor een optimale pasvorm.

Ook de tafels op een vliegtuig hebben geen standaard afmeting. De servetten en tafellakens werden dan ook volledig naar de wensen van Flying Group vervaardigd.

Onderhoudsgemak

Textiel dat regelmatig wordt gebruikt, dient natuurlijk erg onderhoudsvriendelijk te zijn. Dat is niet anders voor het linnen op privé-jets.

Wij kwamen aan deze noodzaak tegemoet met bed- en tafellinnen dat perfect op 90° gewassen kan worden. Witte percale katoen voor het bedlinnen: een ademende en zachte stof. Voor het tafellinen kozen we een zware katoen: dat blijft strak en mooi liggen op de tafels tijdens de vlucht.

Personalisatie

Het linnen kreeg nog een subtiele personal touch:  innaai-etiketten met het Flying group logo. Het etiket werd aan de achterzijde voorzien van de wasinstructies. Ideaal voor wanneer het textiel door een derde partij gewassen wordt.

Terug naar blog