Badlinnen voor je zaak van groothandel Casilin

Badlinnen voor je zaak van groothandel Casilin

Ben je op zoek naar hoogwaardig badlinnen voor je hotel, B&B, wellnesscentrum of andere hospitality-zaak? Casilin is jouw groothandel in badtextiel met een uitgebreide collectie badhanddoeken, handdoeken, gastendoekjes, badmatten en meer.

Als toonaangevende groothandel in badlinnen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van premium producten die voldoen aan de hoogste standaarden van comfort, duurzaamheid en stijl.

Ontdek waarom Casilin de ideale groothandel is voor jouw zaak.

Ontdek onze collecties badlinnen

De verschillende soorten badlinnen bij Casilin

Bij Casilin bieden we een uitgebreid assortiment aan hotelbadlinnen, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten in de hospitality-sector.

Ontdek onze verschillende soorten high-end badlinnen:

Wil je de verschillende mogelijkheden komen ontdekken?


Bezoek onze showroom op afspraak

Badlinnen op maat van jouw zaak

Met een variƫteit aan stijlen, kleuren en designs is ons badlinnen een essentieel onderdeel van de beleving in jouw zaak. Maar we gaan verder dan alleen standaardproducten.

Bij Casilin bieden we ook maatwerkoplossingen aan, zodat het badlinnen perfect aansluit bij de uitstraling en behoeften van jouw zaak. Zo hebben we voor Thermen Katara onze bestselling Teddy-badjas gepersonaliseerd met hun logo. De badjas is bij hun klanten zo populair dat hij inmiddels ook te koop staat op hun webshop.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Wat Casilin-badlinnen zo bijzonder maakt

1. Designed in Belgium

Ons badlinnen is stuk voor stuk designed in Belgium. Zo verzekeren we niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de authenticiteit en innovatie die ons merk kenmerken.

2. Made in Europe

Wellnessbadlinnen van Casilin worden vervaardigd volgens de hoogste Europese normen. Synoniem voor superieure kwaliteit en vakmanschap, maar ook voor ethische productieprocessen en milieuvriendelijke materialen.

3. Duurzame, kwaliteitsvolle stoffen

Wij werken uitsluitend met high-end materialen die heerlijk zacht aanvoelen en snel drogen. Ons badlinnen is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar gaan ook lang mee.

Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

Terug naar blog