Bedlinnen op maat: de mogelijkheden bij Casilin

Bedlinnen op maat: de mogelijkheden bij Casilin

Ben je op zoek naar uitzonderlijke maten bedlinnen? Of zoek je een persoonlijke touch om jouw bedlinnen écht te laten shinen? 

Met bedlinnen op maat van Casilin creëer je een unieke en persoonlijke uitstraling voor jouw hotel, bed & breakfast of wellnesscentrum. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige stoffen, kleuren en afwerkingen, allemaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw interieur en merkidentiteit.

Ontdek ons bedlinnen

Gepersonaliseerd bedlinnen met je eigen logo, borduring of kleurencombinatie

In de hospitalitysector maken de kleinste details het verschil. Daarom bieden we gepersonaliseerd bedlinnen aan met jouw eigen logo, borduring of kleurencombinatie. 

Wil je de branding van je hotel, bed & breakfast of wellnesscentrum versterken met een subtiel logo op het beddengoed? Of ben je op zoek naar een unieke en herkenbare uitstraling met een op maat gemaakt kleurenschema? Casilin staat voor je klaar om je visie werkelijkheid te maken. 

Ons ervaren team denkt graag met je mee om de perfecte combinatie van stoffen, kleuren en afwerkingen te vinden die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit en interieurconcept. 

Met eindeloze mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk in ons eigen confectieatelier, zorgen we ervoor dat jouw bedlinnen niet alleen comfortabel is, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gasten. 

Ontdek alvast deze realisaties:

Zin in nog meer inspiratie? Ontdek onze realisaties.


 

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen met je op maat gemaakte bedlinnen?

Bezoek onze showroom op afspraak

Wat Casilin-bedlinnen zo bijzonder maakt

1. Belgisch design - Made in Europe

Onze collecties zijn in-house ontworpen, en afgestemd op de laatste interieur- en kleurentrends. De productie vindt plaats binnen Europa. Zo garanderen we de duurzaamheid van onze producten. Kies voor Casilin en ervaar het verschil van Belgisch design en kwaliteit in jouw hotel.

2. Kwaliteitsvolle stoffen

Voor het bedtextiel werken we uitsluitend met Italiaanse stoffen zoals satijn en percale, bekend om hun hoge draaddichtheid en zachte, duurzame textuur. 

3. Exclusief maatwerk

Dankzij ons eigen confectieatelier kunnen we bedlinnen volledig op maat maken voor jouw zaak. Ook personalisatie is mogelijk. Geef je textiel een persoonlijk tintje, met een borduring, logo of een zelf gekozen kleurencombinatie.

Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

Terug naar blog