Premium hotellinnen voor je hotel, bed & breakfast of wellness

Premium hotellinnen voor je hotel, bed & breakfast of wellness

Streef je naar de hoogste kwaliteit en comfort voor je gasten? Dan ben je met hotellinnen van Casilin aan het juiste adres.

Met onze selectie van luxe beddengoed en badtextiel til je de ervaring van je gasten naar een hoger niveau

Van strijkvrije lakens tot zachte badjassen, wij bieden alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk verblijf te creëren. 

Laat je inspireren door ons assortiment en ontdek hoe ons hotellinnen een meerwaarde zijn voor jouw accommodatie.

Ontdek ons hotellinnen

De verschillende soorten hotellinnen bij Casilin

Bij Casilin vind je een uitgebreid assortiment aan luxe hotellinnen, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten in de hospitalitysector. 

Ontdek onze verschillende soorten luxe bedlinnen:

En neem eveneens een kijkje naar ons high-end badlinnen:

Wil je de verschillende mogelijkheden komen ontdekken? 

Bezoek onze showroom op afspraak


Het gebruiksgemak van Casilin hotellinnen

Casilin hotellinnen staat bekend om zijn kwaliteit en afwerking, maar is ook uiterst gebruiksvriendelijk
Onze collectie is ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid, zodat je als eigenaar van een hotel, bed & breakfast of wellnesscentrum tijd - en geld - bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.

Met wasvoorschriften die afgestemd zijn op drukke schema's, biedt ons hotellinnen praktische oplossingen voor de dagelijkse routine van je zaak. Kies voor onze strijkvrije opties en verlies geen kostbare tijd. 

Bovendien gaat ons linnen langer mee, zelfs na intensief gebruik. Duurzaamheid staat centraal in ons productieproces, waarbij we hoogwaardige materialen gebruiken die bestand zijn tegen herhaaldelijk wassen en slijtage. Zo investeer je met vertrouwen in Casilin hotellinnen, wetende dat ze de tand des tijds zullen doorstaan en jouw gasten keer op keer een onberispelijke ervaring zullen bieden.

Bezoek onze showroom op afspraak

Waarom kiezen voor hotellinnen van Casilin?

1. Belgisch design - Made in Europe

Onze collecties zijn in-house ontworpen, en afgestemd op de laatste interieur- en kleurentrends. De productie vindt plaats binnen Europa. Zo garanderen we de duurzaamheid van onze producten. Kies voor Casilin en ervaar het verschil van Belgisch design en kwaliteit in jouw hotel.

2. Ruim assortiment

Al het textiel voor de badkamer en slaapkamer vind je bij ons op één adres. Ontdek een ruim assortiment aan handdoeken, badjassen en badmatten: in verschillende maten en kleuren. Voor de slaapkamer kleden we het volledige bed aan: van matrasbeschermer tot hoeslaken, van dekbed en dekbedovertrek en van hoofdkussen tot kussensloop.

3. Exclusief maatwerk

Dankzij ons eigen confectieatelier kunnen we bedlinnen volledig op maat maken voor jouw hotel. Ook personalisatie is mogelijk. Geef je textiel een persoonlijk tintje, met een borduring, logo of een zelf gekozen kleurencombinatie. 

Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

Terug naar blog