Uw winkelwagentje
Gratis verzending in België en Nederland vanaf 50 euro – Gratis retourneren - Voor 12h besteld, volgende werkdag in huis

Hoe blijven mijn handdoeken langer mooi?

Onze Royal Touch handdoeken zijn zacht, volumineus en absorberend. Het juist opvolgen van de wasvoorschriften is cruciaal als je maximaal wil genieten van dit kwaliteitsproduct.

- Nieuwe handdoeken was je altijd eerst voor ingebruikname. De handdoeken kunnen gewassen worden op 40°C tot 60°C. Handdoeken in donkere kleuren was je best 3 keer apart, zo zal het teveel aan verfstof geëlimineerd worden.

- Geen wasverzachter gebruiken: het maakt de handdoek zacht maar tevens waterafstotend. Herhaaldelijk wassen met teveel wasverzachter kan leiden tot een handdoek die slecht water opneemt en gaat pluizen.

- Een droogtrommel maakt een wasverzachter overbodig. De lucht in combinatie met mechanische beweging maakt de handdoek zacht, volumineus en absorberend.

- Handdoeken moeten altijd in een goed gevulde wasmachine worden gewassen anders kunnen ze gaan pluizen of ontstaan beschadigingen. Niet samen wassen met ritsen, velcro en haakjes, deze kunnen de lussen van de badstof beschadigen.

- Voor gekleurde handdoeken gebruik je een neutraal wasmiddel, zonder optische witmakers. Donkere kleuren was je best apart.

 --- Ontdek onze prachtige Royal Touch handdoeken hier

Interesse in stijlvol linnen op maat? Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Contacteer ons »